Omega klockor | ROB. ENGSTRÖM

Omega klockor i Stockholm

Omega hör onekligen till en av världens främsta klocktillverkare. De har dessutom en gedigen historia som tog sin början under mitten av 1800-talet. Grundaren Louis Brandt startade Omega tillsammans med sönerna Louis-Paul och César och företaget gick fantastiskt bra, särskilt under första halvan av 1900-talet. Under den här perioden satte Omega mängder av världsrekord och fick rejält med utmärkelser. Det goda ryktet hänger förstås kvar, det är inte för inte som Omega än idag stoltserar med lyx och flärd. 

Kanske äger du redan din egen Omega? Eller går du kanske i planerna på att köpa Omega klockor i Stockholm? Oavsett så är det viktigt att låta köpet ta sin tid. Se över alternativen och jämför även Omega med andra lyxtillverkare så att du verkligen hittar dina drömmars klocka. Pris för Omega klocka varierar otroligt mycket och beror på om du vill köpa nytt eller vintage. En Omega Speedmaster Memomatic från sent 60-tal ligger från cirka 15 – 20 000 kronor. En ny kostar cirka 30 000 kronor. En ny Speedmaster Moonwatch (en annan modell) kostar drygt en halv miljon kronor ny. Med andra ord finns det bra alternativ för alla plånböcker.

Fördelar med att få Omega service i Stockholm hos oss

Hos oss kan du inte bara köpa lyxklockor från världsberömda tillverkare som  Rolex och Omega, du kan även få service och underhåll av klockor. Hos oss arbetar flera utbildade urmakare som har särskild spetskompetens inom flertalet stora klocktillverkare. Urverken skiljer sig ju en del mellan tillverkarna. Som din Omega återförsäljare i Stockholm erbjuder vi service av såväl mekaniska urverk och quartz. Priserna ligger från 5 000 kronor. Behövs batteribyte fixar vi även det från 350 kronor.

När du lämnar in klockan på service utförs en helhetskontroll för att säkerställa att klockan fungerar felfritt. Du får såklart även garanti på servicen så att du kan känna dig säker på att inget går sönder efter en period.

Hitta en pålitlig Omega återförsäljare i Stockholm

När du väl ska välja ut din återförsäljare är det alltid bra att besöka den fysiska butiken. Då får du direkt uppleva servicen och bemötandet. Det är ju viktigt att du blir bra bemött när det handlar om något så dyrbart som din Omega. Det finns inte bara en Omega butik i Stockholm, utan flera urmakare som är återförsäljare. Fundera på vad som är viktigt för dig. Om du ska köpa en ny klocka kan det vara bra om butiken du besöker erbjuder flertalet modeller från samma tillverkare. Detta ger dig möjligheten att prova dig fram och verkligen känna hur klockan ser ut och sitter på handleden. Därtill är det bra om personalen på den Omega butik i Stockholm du besöker även har kompetens och erfarenhet av samtliga klockmodeller så att de kan tipsa och berätta mer om deras klockor.