Rolex Stockholm | Rob. Engström

Letar ni efter en Rolex-butik i Stockholm?

Besök Rob. Engströms klockbutik på Drottninggatan 32 i Stockholm. Vi erbjuder ett brett utbud av exklusiva klockor från några av världens mest omtalade märkesklockor inklusive Chopard, Hublot, Patek Philippe, Cartier, Tudor och självfallet även Rolex.

Rolex är klockornas klocka och de är få som inte känner till deras namn. Det är svårt att slå upplevelsen av en Rolexklocka runt sin handled och vi är mycket stolta över att vara en officiell Rolex-återförsäljare.

Så om ni är på jakt efter en Rolexbutik i Stockholm så är vi ert bästa val för köpa nya Rolexklockor såväl som för service och reparation av er gamla.

Vad erbjuder ni för Rolex-klockor?

Vi erbjuder ett komplett utbud av Rolex-klockor baserat på Rolex egna officiella utbud. Notera att många klockor dock är en beställningsvara och utbudet i vår Rolex-butik i Stockholm är begränsat. Detta är på grund av att de klockor vi säljer besitter en hög kvalitet som sätter höga krav på produktionen samt att det finns hög efterfrågan på specifika modeller. 

Är ni på jakt efter en Rolex-klocka kan ni alltid kontakta oss och boka möte så hjälper våra hängivna Rolex-experter er hitta en klocka efter era behov, önskemål och budget. Utforska det officiella utbudet av dam-, herr- och guldklockor från Rolex och upptäck nya klockor för 2020.

Erbjuder ni service för Rolex-klockor?

Ja. Vi erbjuder reparation såväl som fullständig Rolex-service i Stockholm för alla Rolex-klockor. I en vanlig Rolex-service i Stockholm ingår:

  • Rengöring av urverk
  • Polering av boett, glasring och länk
  • Byte av samtliga packningar

Läs mer om vår klockservice.

Hur mycket kostar service eller reparation av min Rolex?

Läs om Rolex-service pris för olika modeller. Notera att dessa är cirkapriser. Priset för att reparera eller serva en Rolex-klocka kan variera markant beroende på en rad olika faktorer inklusive:

  • Typ av skada
  • Hur omfattande skadan är
  • Hur enkelt det är att få tag i reservdelen

Hur gör jag för att lämna in min Rolex-klocka för service?

Eftersom vi enbart säljer, reparerar och servar Rolex-klockor och andra exklusiva märkesklockor som går för stora belopp så tar vi endast emot klockor fysiskt i vår Rolex-butik i Stockholm i person. Detta är för att vi vill undvika alla associerade risker med att skicka något via posten. 

Ni behöver inte boka någon tid för att lämna in er Rolex-klocka. Dock rekommenderar vi att kontakta oss innan om ni har frågor och funderingar om våra tjänster eller pris för vår Rolex-service i Stockholm.

Välkommen in!

Rob. Engström står för exklusivitet, vi står för lyx, och vi står framförallt för kvalitet – i allt vi gör. Vi har sålt, reparerat och serverat märkesklockor och smycken sedan 1832 och har med det sagt en både lång erfarenhet som garanterar ett professionellt utfört jobb. Letar ni efter en pålitlig Rolex-butik i Stockholm finns det ingen bättre än oss.