Högkvalitativa och stilren Tudor klockor | Rob Engström

Köp Tudor klocka i Stockholm – för en aktiv sommar

När man talar om lyxiga klockor talar man ofta om status. Men en klocka av det här slaget handlar minst lika mycket om funktion, hantverk och mode.

I slutändan är det en klockas design och funktion som säger mest om köparens personlighet, intressen och stil.  Är du en aktiv person som vill kunna använda din klocka i samband med simturen, på golfbanan eller i samband med andra sporter? Då bör du investera i ett armbandsur som klarar dessa förutsättningar. Är du istället mer intresserad av design, utseende och trender? Då är detta något som bör vara avgörande för vilket varumärke och vilken klocka du väljer att bära.

De flesta klocktillverkare erbjuder ett brett utbud av exklusiva klockormed både eleganta, sportiga och vågade modeller. Men, vissa är kända för att vara mer specialiserade mot det lite sportigare. Följande är exempel på varumärken för dig som planerar en aktiv sommar med mycket bad och sporter:

Tudor

En Tudor klocka utmärks av högkvalitativa urverk och stilren, inte sällan elegant design. Men det här varumärket erbjuder också en spännande sportkollektion som kombinerar ett dynamiskt urval material och färger. Alla modellerna i denna kategori är vattentäta till minst 150 meter.

Hublot

Hublot är inte bara klocktillverkaren som i och med sitt välkända gummiarmband kommit att förknippas med en sportigt elegant design, man har också lagt ner mycket tid och energi på att ta fram nya material och tekniska lösningar för den verkligt aktive. Till exempel har man tagit fram en mekanisk dykarklocka som är vattentät i upp till 4000 meters djup.

Omega

Omega är kanske det varumärke som satsat mest på en sportig och äventyrlig profil. Den var inte bara den första klockan på månen utan är också förknippad med James Bond och har använts som officiell tidtagare i 24 olympiska spel. Dessutom var den allra första dykarklockan en Omega. De nya modellerna räds heller inga utmaningar. Låt din klocka följa med på sommarens semester-äventyr.

Du som vill köpa sportiga modeller kan besöka Rob. Engström där du alltid hittar din Tudor klocka i Stockholm och ett stort utbud av andra varumärken. Läs mer på deras webbplats redan idag.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Rob. Engström.”