Longines Watch

Efterfrågan av exklusiva klockor i Stockholm ökar

Den starka vintagetrenden gör att allt fler får upp ögonen för exklusiva och tidlösa klockor som aldrig går ur modet. Ett av de märken som är populära just nu är Longines vars klockor är eftertraktade och har en lång historia. Märket har funnits sedan 1832 och är som många andra exklusiva klockor tillverkade i Schweiz. Longines har sitt säte i Saint-Imier, samma ort som företaget grundades i av Auguste Agazziz. Longines klassiska och tidlösa logotyp, ett bevingat timglas, är den äldsta registrerade logotypen av samtliga världens klockfabrikat.

Klocka som gåva

En klocka är ett utmärkt alternativ för dig som söker present för student och bröllop. En fin klocka är en gåva som kan användas under många år och blir ofta en kär ägodel och ett minne för resten av livet. Longines klockor är dessutom en investering för framtiden som kan ärvas i generationer. En klocka kan vara förknippad med ett speciellt tillfälle, en person som inte längre finns med oss eller som en vacker och stilfull detalj som man bär med sig varje dag, vart man än går.

För att vara säker på att du inte investerar i plagierade exklusiva klockor i Stockholm bör du alltid införskaffa klockan i en fysisk butik där du får råd från personalen och kan ta den tid du vill för att hitta modellen som verkligen känns rätt för dig.

Service av klockor

Att serva en bil är en självklarhet, likadant är det med en exklusiv klocka. En klocka innehåller rörliga delar som slits och behöver oljas, smörjas och ibland bytas ut. Den som har en äldre klocka behöver inte vara orolig, det finns möjlighet att serva och restaurera äldre kvalitetsklockor. En exklusiv klocka är gjord för att hålla länge. När en klocka lämnas in för reparation eller service hos en urmakare byts de slitna delarna ut mot originaldelar direkt från tillverkaren. På det viset förstörs inte orginalversionen av klockan.

Mer än en statussymbol

En exklusiv klocka är tvärtom vad många tror inte bara en statussymbol. En fin klocka är ett konstverk som stått emot den digitala tidsåldern med ett oslagbart, oerhört komplext och vackert hantverk. En klocka av den högre kalibern visar uppskattning och respekt för den oerhörda skickligheten urmakare besitter.

Funderar du på att köpa en Longines-klocka eller vill du serva din befintliga? Kontakta Rob Engström som är återförsäljare och erbjuder service av Longines klockor i Stockholm.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Rob. Engström.”