Nyheter

Nya trender hos Cartier och andra varumärken

Liksom alla andra accessoarer, kläder, skor och andra modeprodukter styrs också klocktillverkarna av olika trender. Material, funktioner, storlek och innovation är alla viktiga ingredienser i urmakeri och utvecklingen av klockor. För den som vill följa utvecklingen är det en självklarhet att delta i mässan Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) som arrangeras varje år.

2017 års upplaga av eventet pågick mellan den 16-20 januari och samlade bland annat 30 olika varumärken, ett stort antal besökare och olika mediarepresentanter. För stora tillverkare som Cartier och många andra är SIHH en av årets viktigaste händelser och en möjlighet att visa upp resultatet av sitt eget arbete för en branschpublik.

Men alla har naturligtvis inte möjlighet att åka iväg på mässor för att utforska klockutbudet och följa aktuella trender. Du som är intresserad av att investera i ett nytt kvalitativt armbandsur och klockor i Göteborg eller andra städer kan istället hitta rätt lösning genom att tänka på följande:

Armband

Val av klocka handlar mycket om val av armband. Utbudet erbjuder till exempel armband i läder som ofta går i ljusare cognacstoner och som passar dig med lite mer enkel och stilren klädstil. Föredrar du istället metall så finns det även blankpolerade lösningar som syns och sticker ut lite mer.

Urtavla

Den senaste tiden har det varit vanligt med urtavlor som fångar upp och återger vanliga trendfärger, som exempelvis grönt och blått. Färgen kan utmärka hela urtavlan eller synas i ringen som omger tavlan, och resultatet blir en mer livfull och vågad klocka som förstärker hela din look. 

Storlek

Fortfarande är det så att klockor som är väl tilltagna i storlek är ett viktigt inslag på trendsidan, men naturligtvis finns det mindre och enklare alternativ för dig som inte vill bära stora klockor. Allting handlar om hur mycket du känner att din klocka ska sticka ut. Om du önskar en smidig klocklösning men ändå är nyfiken på unika lösningar kan det vara en bra lösning att välja en klocka med blandning av olika material, som exempelvis stål och guld.

Oavsett vad du söker för klocka så har Rob. Engström lösningen för dig. De erbjuder ett stort sortiment av Cartier klockor, Rolex, Patek Philippe, Omega och Chanel. Kontakta Rob. Engström redan idag eller besök deras webbplats för mer information.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Rob. Engström.”

Se alla nyheter »
custom essay